amazing space! (museum)

det er ikke nemt at holde sig på måtten, når man er rundt på gulvet…

onsdag, 18. oktober 2006

dagens overspring

arkiveret under: publikationer, weblogs, wordpress — klaus @ 21:21

......cq er på banen med den første blog-pdf i en planlagt serie..! selv har jeg fundet frem til en plugin der kan servere citater efter eget ønske i et dertil angivet område - se et eksempel her (øverst til højre)… dimsen kan hentes fra denne side og er meget tilpasningsvenlig - i mit eksempel bliver der vist et billede + noget tekst, men man kan nøjes med teksten alene, hvis man foretrækker det… det hele styres fra et panel i indstillinger og indholdet hentes fra uploadede gif-billeder og en almindelig txt-fil… vær lige opmærksom på at æ-ø-å skal oversættes til htmlsk for at blive vist korrekt..! så endnu en dims er føjet til samlingen…

og så fik jeg lige lyst til at nyt skrivebord efter at have fået denne smukke grønne galaktiske baggrund forærende af et batch-render… (desværre glemte jeg at gemme indstillingerne, så den forefindes kun i formatet 1024×768)… der gik også en del tid med at finde ud af at lave animerede fraktaler og skaffe plads på en ekstern disk til de mange billeder og tilpasse scriptet, så jeg har sprunget en del i dag…

UPDATE: her er et lille eksempel på en animeret fraktal (640×480, divx-kodet)…

...

ingen kommentarer »

stadig ingen kommentarer.

RSS af kommentarer til dette indlæg. TrackBack URI

efterlad en kommentar

i am flyyyying!

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Drevet af WordPress og godt humør!